AV FRANTZÉN ERBJUDER SKRÄDDARSYDDA EVENTS MED GASTRONOMI I FOKUS

Av Frantzén är cateringverksamheten i hela Frantzéngruppen. Vi skapar våra menyer vid varje förfrågan för att kunna skräddarsy det gastronomiska till varje unika event. Vi kan tillgodose allt från privata middagar på Studio Frantzén med 10 serveringar lagat av kockar i absoluta världseliten till bröllop i de anrika lokalerna uppe vid Bobergs Matsal med 200 gäster.

2008 öppnade Björn Frantzén sin första restaurang som inom loppet av två år fick två stjärnor i Guide Michelin. Idag inkuderar Frantzéngruppen den privata matsalen Studio Frantzén, gastropuben The Flying Elk, Corner Club som är vår prisbelönta cocktailbar, vinbaren Gaston med tillhörande e-handel. Sedan våren 2015 finns fyra stycken restauranger på Nordiska Kompaniet i centrala Stockholm. Salladsbaren Botanique, Nordiska Kantinen samt Bobergs Matsal där vi har affärslunch med tillhörande salong.

 • Emma Kimby

  Event Manager

  Emma är den första personen du har kontakt med inför ditt event. Hon är sedan oftast med hela vägen från första kontakt och offert till genomförande och uppföljning. Emma har många års erfarenhet från alltifrån bar- och restaurangdrift, bröllopskoordinering till stora publika event och kan garantera en upplevelse ni sent ska glömma!

  emma@avfrantzen.se
 • Johan Jacobsson

  Köksmästare

  Johan är den köksmästare som tillsammans med Viktor står för gastronomin på Av Frantzén. Ursprungligen från Jämtland och med 20 års erfarenhet i kockyrket med meriter som Berns Asiatiska, Clarion Sign och KB (Konstnärsbaren). Han har även världens största Nitzer Ebb samling.

  johan@avfrantzen.se
 • Agnes Wennström

  Eventkoordinator

  Agnes är vår projektkoordinator som är en stjärna vad gäller noggranna förberedelser och att få till det där lilla extra! Hon är utbildad sommelier vid Grythyttans Restaurangskola och brinner för att skapa en unik smakupplevelse för våra gäster. När hon inte jobbar på våra events håller hon till i Studio Frantzén där hon ansvarar för driften.

  agnes@avfrantzen.se
 • Viktor Westerlind

  Köksmästare

  Viktor har huvudansvaret för maten på Av Frantzén. Till vardags jobbar han främst i Studio Frantzén och är den köksmästare som jobbar närmast Björn Frantzén med att utveckla gastronomin i hela Franzéngruppen. Hans bakgrund är en Årets Kock titel (2009) och engagemang i kocklandslaget. Innan dess var han kökschef på Pontus Catering och kock på Fredsgatan 12.

  viktor@frantzengroup.se

Erbjudanden

Bröllop
Läs mer
Våra event
Läs mer
Ta ett glas med oss
Läs mer
Hemma hos
Läs mer
 
Följ oss på instagram @AvFrantzen