POPUP-RESTAURANG INFÖR ÖPPNINGEN AV BOBERGS MATSAL.

Av Frantzén öppnade en pop up-restaurang i Ljusgården under NK Herrkväll. Gäster kunde förboka sina platser och prova rätter av Björn Frantzén och Fredrik Björlin. Pop-upen var ett smakprov inför Frantzéngruppens restauranger som kort därefter öppnade på plan 4 i varuhuset.

 

MENY

Krispig potatis med löjrom & rökt grädde

Smörstekta kantareller- & spritärter med kantarelkräm & aprikoser marinerade i vit port

Friterad torsk med gräddig kräftfumet, inkokt svartrot & krondillsolja

Sotad hängmörad biff med tryffel & variation jordärtsskocka

Rårörda blåbär med rostade Marconamandlar & punsch

När
Februari, 2015

Vad
Pop up-restaurang

Var
Ljusgården, NK, Stockholm

Antal
3 sittningar med 12 personer/sittning

Tidigare event

Erbjudanden

Bröllop
Läs mer
Våra event
Läs mer
Ta ett glas med oss
Läs mer
Hemma hos
Läs mer